Μετατροπές υποδημάτων

Μια υπηρεσία που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση είναι οι μετατροπές υποδημάτων, και η Giodi Shoes ειδικεύεται σε αυτό.
Πιστέψτε ότι ένα ζευγάρι παπούτσια που έχει ξεπεραστεί η μόδα τους μπορεί να μετατραπεί σε trend της εποχής. Γι’ αυτό μην πετάτε τα παπούτσια προτού μας επισκεφθείτε. Η τεχνογνωσία και ο εξοπλισμός που διαθέτουμε μπορεί να μετατρέψουν σε αγνώριστο το ζευγάρι παπούτσια που θα μας εμπιστευθείτε. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας και δερματολογικά ελεγμένα.
Για παράδειγμα, μετατρέψτε ένα ζευγάρι μυτερές μαύρες γόβες σε peep toe ή σε πλατφόρμες. Επιλέξτε από το δειγματολόγιό μας το χρώμα, το δέρμα ή το ύφασμα της αρεσκείας σας και θα εντυπωσιαστείτε από τη μετατροπή.
Τοποθετήστε σόλες και βάρδουλα σε διάφορα χρώματα και μοτίβα στα αγαπημένα ανδρικά σας παπούτσια, πάντα επιλέγοντας μέσα από το δειγματολόγιό μας. Ένα ντεμοντέ ζευγάρι ανδρικά παπούτσια περασμένης εποχής και μόδας μπορεί να αποκτήσει σύγχρονη και μορφή και εικόνα.

ζητήστεπροσφορά επισκευής κατασκευής

Για προσφορά και εκτίμηση εργασίας, επιλέξτε κατηγορία, πακέτο, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Για αποστολή email, επισυνάπτοντας φωτογραφίες της κατάστασης των υποδημάτων σας, για να εκτιμήσουμε/κοστολογήσουμε την εργασία μας, πατήστε το παρακάτω link.
 

Πριν και μετά

Η επιδιόρθωση και η μετατροπή - πριν και μετά